5 Easy Facts About یبوست مادر شیرده روی نوزاد تاثیر دارد Described
5 Easy Facts About یبوست مادر شیرده روی نوزاد تاثیر دارد Described
Blog Article
فراموش نکنید که یبوست را همیشه نمی توان در خانه درمان کرد و برای رفع آن نیاز به نظر متخصص دارید تا ابتدا علت آن پیدا شود و بعد اقدامات درمانی لازم انجام گیرد.
در موارد خاص آزمایش خون هورمون تیروئید (برای تشخیص کمکاری تیروئید) و کلسیم (برای کشف اختلال پاراتیروئیدی) ممکن است مفید باشد.
مصرف ملین ضعیف در صورت نیاز مانند هیدروکسید منیزیم (مصرف بیشتر از دو هفته از مسهل یا ملین نیاز به تجویز و تأیید پزشک دارد)
یبوست بیشتر زمانی اتفاق میافتد که مدفوع به آرامی در دستگاه گوارش حرکت میکند. مصرف کم آب، تغییر در رژیم غذایی، کاهش فعالیت جسمی و برخی داروها ممکن است باعث این اتفاق شوند.
خیلی ببخشید جناب علت اصلیشم مصرف مورفین هستش ولی خب اعتیاد دارم تا قبل اینکه قطع مصرف کنم باید چیکار کنم که مدفوع ام شل بشه و بهتر کارکنه. قرص اورژانسی چی هست !؟
غذاهایی مثل لوبیا، عدس، بلغور جو دوسر، بادام، جو، بیشتر سبزیجات، و میوه های تازه و خشک سرشار از فیبر می باشند.
سلام من وقتی دستشویی میکنم چون خیلی سفته و خیلی پرحجم مقعدم خیلی درد میکند من من همیشه میترسم و حتی ۱۰ روز نگه میدارم چگونه شکمم رو نرم کنم و نرم شود و بدون درد دستشوی کنم به نظر شما قرص برای اسهال شدنم بخورم تا با اسهال راحت بشم یا الان چیکار کنم که دستشویی ام نرم تر بشه و خالی بشم تورو خدا بگین چون الان تو خودم نگه داشتم و درد دارم چگونه عنم نرم تر بشه و شکمم خالی
ویزیت آنلاین پزشکی ستون اول ویزیت آنلاین متخصص روانپزشکی
داروها، از جمله آنتی یبوست از چیست اسیدهای خاص، داروهای ضد درد، دیورتیک ها و برخی درمان های بیماری پارکینسون
غذاهای پر فیبر از جمله لوبیا، سبزیجات، میوه ها، غلات کامل و سبوس را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
برای پیشگیری از یبوست رعایت موارد زیر کمککننده خواهد بود:
اختلال هورمونی در دوران قاعدگی و بارداری (سطح بالایی از هورمون استروژن و پروژسترون در دوران قاعدگی و بارداری ممکن است منجر به یبوست شود. یک مورد از هر پنج زن باردار دچار یبوست بارداری میشود.)
پاسخ به admin سلام دوستان عزیز بهترین روش رفع یبوست خوردن یک لیوان اب مخلوط با دو قاشق سبوس گندم است که کاملا مخلوط شده باشد حتما یبوست را بر طرف میکند
مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)